Und3R Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 ζητειται το χαπι της ηλεκτροβαβλιδας. Αντώνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Αντωνη πολυ δυσκολα θα βρεις σκετο το χαπι! Καλυτερα να ψαξεις σε καμια μαντρα με μεταχειρισμενα και να παρεις ολη την ηλεκτροβαλβιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berretas84 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Αντωνη πολυ δυσκολα θα βρεις σκετο το χαπι! Καλυτερα να ψαξεις σε καμια μαντρα με μεταχειρισμενα και να παρεις ολη την ηλεκτροβαλβιδα. Συμφωνω απολυτα με τον γιωργο!ακομα και εγω που το εβγαλα,ουτε στο κοπο δεν μπηκα να το κρατησω ο βλακας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis38 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Εγώ την πρώτη φορά που το έβγαλα και καθότι είμαι πανέξυπνος μου έπεσε κάτω και ψάξε - βρες που πήγε, αγόρασα ολόκληρη ηλεκτροβαλβίδα κανένα 60άρι νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Und3R Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Το ξερω οτι ειναι δυσκολο, απλως ελεγα μην πεσω στην περιπτωση!Τελικα μαλλον εχει ζημια η ηλεκτροβαλβιδα οποτε θα την αλλαξω ολη ετσι και αλλιως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.