Jump to content

Ενδιαφερομενος colt ralliart


Craig

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,καλως σας βρηκα!Προς το παρον δεν εχω καποιο colt αλλα ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου ralliart μιας και ειναι με εκπτωση 4500 ευρω και το θεωρω ευκαιρια.Τα εχει ολα και συμφερει το μονο που του λειπει κατα τη γνωμη μου ειναι μια 6η ταχυτητα.Κατα τ'αλλα ειναι turbατο,πανεμορφο,δεν νομιζω να καιει πολυ.Ξεκιναω διαβασμα λοιπον να δω τις εντυπωσεις σας,καταναλωσεις,και οτι αλλο μου φανει χρησιμο!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!


 


  • Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.

  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif


 


πλεον εχεις προσβαση σε ολες τις ενοτητες!απο οτι ειδα εισαι γραμμενος στο club απο το 2012!!


 

καινουριο ε?εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα καινουριο,θα έπαιρνα ενα μεταχειρισμενο ralliart με 9-10000 και θα ειχα γλιτωσει και περισσοτερα χρηματα.μην ξεχνας οτι τα αυτοκινητα που ειναι στις εταιριες ειναι παραγωγη 2009-2010 μιας και απο τοτε δεν εχουν ερθει αλλα ralliart στην Ελλαδα.


Link to comment
Share on other sites

Καλος ηρθες!! η επιλογη σου ειναι πολλη καλη κ δεν θα σε απογοητευσει σε τιποτα!! Ο Μπορμπος εχεις δικιο σε αυτο που λεει! εκτος αν εσυ θες να εισαι ο πρωτος που θα μπει μεσα κ θα το στρωσει οπως θελει..

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες .Αν το παιρνεις για ταξιδια και για να το πας χαλαρα  ναι ισως να ηταν απαραιτητη η 6η για χαμηλοτερη καταναλωση (υπαρχει οδηγος που παιρνει colt για να το πηγαινει ετσι? :lolu:  :lolu:  , αν το θες για κοντραμαξο τοτε το 5αρι που εχει ειναι  ταμαμ

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες φιλαρακι..αλλα απο οτι ξερω δεν συμφερει καινουργιο διοτι  εχει υψηλους ρυπους αρα και μεγαλο σημα!!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες φιλε

θα συμφωνησω με το sιeta

Aλλα οπως κ αν το κανουμε το καινουριο ειναι παντα καινουριο

 

κ αν εχεις μαθει να αγοραζεις μονο καινουριο αυτοκινητο ,δυσκολα πας σε μεταχειρισμενο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...