Jump to content

teka

Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About teka

 • Rank

 • Birthday December 26

Profile Information

 • Όνομα
  Άρης
 • Φύλο
  Αρσενικό
 • Τοποθεσία
  Χαλκίδα
 • C O L T 
  CZ3
 • Έκδοση
  Invite
 • Κινητήρας
  1.3lt

Recent Profile Visitors

321 profile views
 1. Up. Πιάνουν χώρο παίδες...κάντε μια προσφορά να φεύγουν και τα τελευταία. ευχαριστώ
 2. Ο προφυλακτήρας πουλήθηκε.
 3. Καλησπέρα παίδες, μετά την πώληση του μήτσου μου ήρθε η ώρα να πουληθούν και όσα πράγματα έμειναν πίσω. Για τις τιμές, κάντε μου μια προσφορά και θα τα βρούμε. Πλέον πιάνουν απλά χώρο και πρέπει να φύγουν. Πωλούνται τα εξής: 1x καντράν από CZT (του τιμονιού το μεγάλο). Τελικό από CZ3 εργοστασιακό σε πολύ καλή κατάσταση. 2x φανάρια ζευγάρι MARELLI (Εργοστασιακά) από CZ3 με ασημί καθρέπτες. (έχουν λίγες νυχιές στο κάτω μέρος που φτιάχνονται) (έχουν δουλέψει μισό χρόνο μόλις. Μετά έβαλα του czt.) Προεκτάσεις για xenon. Υπάρχουν καλώδια με φύσες και για τις 2 λάμπες/μπάλαστ (για να τραβήξεις μακρυά από τον εγκέφαλο τα μπάλαστ). αν κάποιος ενδιαφέρεται η θέλει περισσότερες πληροφορίες pm. συναλλαγές κατά προτίμηση από κοντά Αθήνα-Χαλκίδα.
 4. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε. ευχαριστώ.
 5. Νέα τιμή στα 4.200 ευρώ να φεύγει. Έχει πολλή προίκα από czt πάνω και είναι πολύ προσεγμένο. Πωλείται γιατί πρέπει να έρθει ένα οικογενειακό αυτοκίνητο στη θέση του. Ευχαριστώ.
 6. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και εμφανισιακά και μηχανικά. Όλα τα σέρβις γίνονται στην ώρα τους. Είναι το μοντέλο Invite 1.3. Είναι από ετήσιο σέρβις (Λάδια,φίλτρα κτλ) Έχει γίνει αλλαγή των αμορτισέρ στις 95χιλ και λουρί δυναμου. Έχουν αλλαχθεί δισκόπλακες και τακάκια στις 85χιλ. Φοραει ελαστικά Condinental Premium Contact 5 με 20χιλ χλμ. (έχουν άλλα τόσα να κάνουν) Από εξοπλισμό έχει: -Look CZT εξωτερικα (Ζάντες, προφυλακτήρας,μασπιέ, φανάρια, προβολάκια και αεροτομή) & εσωτερικά τα ασημένια διακοσμητικά. -Παρμπρίζ αλλαγμένο από Colt Reload (με σκίαστρο) -Ηλεκτρικούς καθρέπτες. -Ανεμοθραύστες φημέ. -Σαλόνι από Reload. -Τιμόνι από Reload με τα κρυφά χειριστήρια του ράδιο από πίσω. -Φημέ 3M, νούμερο 2 (Νόμιμο με πιστοποίηση κατασκευαστή) -Εξάτμιση MagnaFlow.(Τελικό μόνο) -Ράδιο MP3 Kenwood με γνήσια πρόσοψη. -Αισθητήρες παρκαρίσματος με οθόνη ένδειξης μέτρων. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο μαύρο σατινέ και το χρώμα είναι σε άριστη κατάσταση. Οι αλλαγές πάνω του έχουν γίνει καθαρά για αισθητικούς λόγους. Το αυτοκίνητο έχει κάνει τα περισσότερα χλμ σε εθνική λόγω δουλειάς ξεκούραστα και χωρίς κάψιμο. Φυλάσσεται σε γκαράζ και το καλοκαίρι κυκλοφορεί ελάχιστα επειδή χρησιμοποιώ σκούτερ. Επίσης υπάρχουν και τα 2 κλειδιά του καθώς και τα βιβλία του αυτοκινήτου όπως επίσης και ένα προσωπικό βιβλιαράκι ιστορικού των σέρβις που κρατάω αναλυτικά για τις εργασίες έχουν γίνει. Τιμή Πώλησης 4.200 ευρώ. Άρης Τηλ. 695 123 0660 Ώρες επικοινωνίας: 10:00-21:00
 7. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  Up παιδιά να φεύγουν και τα υπόλοιπα. Τις τιμές τις συζητάω, ειλικρινά μου πιάνουν χώρο πλέον.
 8. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  Έφυγαν οι δισκόπλακες και τα τακάκια. Άντε λίγα ακόμα έμειναν. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι αλλά του φαίνεται ακριβό, περιμένω κάποια αντιπρόταση και ίσως γίνεται να πέσει λίγο η τιμή.
 9. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  προστέθηκαν 2 πραγματάκια ακόμα που βρήκα στην αποθήκη.
 10. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  οι αλυσίδες πουλήθηκαν. up για τα υπόλοιπα.
 11. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  να συμπληρώσω για τα φανάρια επειδή με έχουν ρωτήσει κανα 2 φορές, οι βάσεις δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι άθικτες. τα φανάρια αν εξαιρέσεις τις γρατζουνίτσες του σκύλου είναι σχεδόν αμεταχείριστα.
 12. teka

  Άδειασμα αποθήκης.

  Ραδιόφωνο, 1 Κιτ Ξένον και το καπάκι κινητήρα πουλήθηκαν. Σιγά σιγά και τα υπόλοιπα παίδες να αδειάζει η αποθήκη. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές ίσα ίσα για να φύγουν από τη μέση.
×