Jump to content

czt_200

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by czt_200

  1. ok boy κανονισετο αμα ειναι!!!!(απλα αμα μπορεσεις γραψε πια μερα μεχρι την κυριακη για να κανονισω να παρω κανα ρεπο)
  2. ωραια περασαμε!!!την παρασκευη εγω τελικα δεν θα μπορεσω παιδια...τωρα αμα το τραβηξετε μεχρι τις 12 και βαλε θα παρω κανα τηλ μπας και σας πετυχω πουθενα!
  3. καλως ηρθες φιλαρακι! αντε ωραια μεγαλωνει η παρεα!
  4. ναι ok εγω μεσα ειμαι για 21/4 ! ! ! τωρα για τις 30/4 δεν μπορω να πω ακομα γιατι δεν ειμαι σιγουρος....
  5. +1 μεσα κ εγω.....προτεινω να βρεθουμε καπου που να εχει χωρο parking ωστε να μην ψαχνομαστε....
  6. τωρα που περασε κ το πασχα δεν κανονιζουμε κ καμια συναντηση?
  7. εγω παντος περασα ρε παιδια κ την επεσα κ λιγο εκει αλλα μονο κατι golf ειχαν μαζευτει....τεσπα ελπιζω να κανονισουμε τιποτα καλο!!!
  8. ρε φιλε το γραψαμε στις συναντισεις τι αλλο να κανουμε?????help!!!!! τεσπα ωραια το κανονιζουμε κ το προοθουμε οσο γινεται.....σημερα θα παει κανεις????εγω παντος ψηνομαι!!!!!
  9. επειδη αμα το συνεχισουμε ετσι θα κανουμε κανα χρονο να βρεθουμε προτεινω... τεταρτη 24/3 στις 20.00 στο parking 3 του cosmos...ειστε μεσα????
  10. καλο θα ηταν πιστευω να πουμε καπια στανταρ μερα ωρα κ μερος για την αλλη εβδομαδα ωστε να κανονισουμε με τις υποχρεωσεις μας και να μπορεσουμε να ερθουμε ολοι...απο την αλλη και αυτη τη πεμπτη να πουμε εγω λογικα θα μπορεσω!
  11. κανενα καφεδακι εδω πανω θα πιουμε???να σας γνωρισω κιολας...
  12. καλησπερα παιδια και εγω σαλονικιος ειμαι και συγκεκριμενα απο καλαμαρια....περασα και απο τα νεα μελη....τωρα μου εμεινε η παρουσιαση.....
×
×
  • Create New...