Jump to content

Κώστας.. (Πιθανός ιδιοκτήτης colt)


corey

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα, αν και λίγο καιρό γραμμένος στο club, δεν έτυχε να γράψω... ο λόγος... ποιο πολύ γράφτικα για να παρακολουθώ το "αυτοκίνητο" ως προς προβλήματα, θετικά, αρνητικά, αγγελίες... κλπ ώστε να γίνει η επιλογή μου (πιθανόν τέτοια εποχή του χρόνου να είμαι ήδη ιδιοκτήτης).

Έχω αρκετές καλές εντυπώσεις από το club, και είναι καλό αυτό που έγινε με τα νέα μέλη... ώστε να είναι ποιο "ενεργή μέλη".

Μια άσχετη πληροφορία για μένα, είμαι ιδιοκτήτης άλλου τουτου και επίσημο μέλος άλλου club... ελπίζω αυτό να μην δημιουργεί πρόβλημα.. :roll: ε?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ, την τόσο θερμή και "γρήγορη" υποδοχή... Να ""στε καλά!

Είμαι ένας κλασικός peugaκιας... με το 206 μου...

Δεν είμαι καθόλου απογοητεύμενος από το αμάξι μου... ίσα ίσα... αλλά αλλιώς το Τ(urbo), όχι πως είμαι κανένας "γρήγορος", απλά μ"" αρέσει.. 1 στο "τόσο" θέλω να μ"" αρέσει...

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στην παρέα μας καλοτάξιδο το peugaκι σου.

Καμιά φώτο θα μας βάλεις να το καμαρώσουμε;

 

Ευχαριστώ!! Αν κ δεν είναι καινούργιο...

Επειδή το ζήτησες... δύο απλές φώτο..

http://i32.photobucket.com/albums/d16/coreypu/2080061.jpg

http://i32.photobucket.com/albums/d16/core...16102006069.jpg

 

Γενικά είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος με το αμάξι, (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση..) αλλά έχω ακούσειδει τόσα πολλά για τα ευρωπαικά αυτοκίνητα που φοβάμαι να πάρω... ειδικά με αυτό το σασμάν... ΕΛΕΟΣ! (αν κ νομίζω ποιο πολύ φταίει ο οδηγός.. (προσωπικά))

 

Τελικά το coltaki βγήκε καλο?? ε? κάτι αρνητικό?

Link to comment
Share on other sites

Πολύ πολύ όμορφο :D δεν πειραζει που δεν ειναι καινούριο, πάντα καλοτάξιδο να είναι!!

 

Το colt νομίζω πως είναι τελικά ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του, εγώ έχω 3άρι και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τα παιδια με το Τ είναι επίσης ευχαριστημένα σκέτη πόρωση το colt!!!!!!!!!!!!! E παιδιά;

Link to comment
Share on other sites

Kαλωσήρθες και γρήγορα με ένα coltaki! (Φιλική συμβουλή: ΟΧΙ αυτόματο)

Και εγώ είχα peugot 106 πριν... αλλά το colt έχει αυτή την τσαχπίνικη μουσούδα και το πολυμορφικό σουλούπι που με έχουν καψουρέψει...

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες corey. αντε να σε δουμε γρηγορα και με coltακι :wink: . αξιζει. ειδικα αυτο το καιρο που η αντιπροσωπεια εκανε και καλες προσφορες :lol: :lol: :lol: .

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες!!!Για πες μας τις μελλοντικές σου σκέψεις για την αγορά του colt.Πότε,ποιο,γιατί κτλ.....

 

Παιδιά σας ευχαριστώ κ πάλι για την υποδοχή...

Για να απαντήσω στον φίλο.. λοιπόν...

 

ΠΟΤΕ: Λογικά του χρόνου, ο αδερφός απολύεται από φαντάρος κ λιγουρεύεται το δικό μου, αν δεν το πάρει μπορεί λίγο αργότερα, γιατί το peugeot φορτώνει σιγά σιγά χιλιόμετρα.

 

ΠΟΙΟ: Φυσικά για CZT, είμαι ήδη στα 1.600 cc και μόνο κάτι τέτοιο πιστεύω μπορώ να κοιτάω.

 

ΓΙΑΤΙ: Χμμμ... Αξιοπιστία μοτέρ, γιατί μάλλον θα στραφώ σε τούρμπο κ ο γιαπωνέζος έχει άλλη αίσθηση. Αν ήταν κ λίγο ποιο όμορφο θα είχα κλείσει, άλλα με χαλάνε.. (άκυρο.. άλλη ενότητα)

 

ΑΡΝΗΤΙΚΑ (προσωπική άποψη, διορθώστεμε αν κάνω λάθος):

ΜΗΧΑΝΙΚΑ: Διάβασα προβλήματα στο πίσω αμορτισέρ, (δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα), θόρυβος κατά την εκκίνηση στην πρώτη (χχχμμμ....).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: Θα προτιμούσα λίγο ποιο φαρδύ σκάφος, άλλα ένα είναι το πρόβλημα, το προφίλ! από πλάι το αμάξι με χαλάει πάρα πολύ.. δεν μου κάθεται καθόλου καλά.. είναι κ η πόρτα κάπως.. (μούρη, κώλο => άπαιχτα!!)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: Έχω την αίσθηση χωρίς να έχω μπει ότι θα είναι στενά στο φάρδος (το συγκρίνω με το peugeot, όχι με mercedes), αν και είμαι 1,98cm δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα των πίσω, καθώς το αμάξι το παίρνω για μένα, κ όχι για εκείνους που θα πηγαίνω βόλτα. Νομίζω ακόμα ότι τα πλαστικά είναι κάπως κακής ποιότητας και κάπως φτωχά διαμορφωμένα, αν θυμάμαι καλά.. τα πλαστικά στο ενδιάμεσο καθισμάτωνσασμάνκονσόλας κλπ.. τα πλαστικά μου φαίνονται σαν το punto που είχα παλιά. Από της φώτο πάλι, νομίζω το καντράν έχει λειψές ενδείξεις... ΄

 

Για μερικά από αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύουν, κ σίγουρα είναι προσωπική άποψη. Μπορεί να με πείτε μυγιάγγιχτο...κλπ άλλα είναι κάποια πράγματα που παρατήρησα.. και τα είπα, άλλοι μπορεί να μην τα λέγανε.

 

Θα ήθελα να με διαψεύσετε σε κάποια από αυτά για να δω που είμαι λάθος, η πείτε μου τι πραγματικά δεν σας αρέσει στο αμάξι, που δεν ξέρω εγώ...

 

Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Πάντα φιλικά.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορέσεις έλα μια βόλτα σήμερα μετά τις 22:00 απο την πίστα κάρτ Νέου Ρυσίου (ανατολικά) ή το Σάββατο μετά τις 17:00 το απόγευμα στο City Gate (δυτικά) για να δείς καλύτερα το εσωτερικό του cz3/czT.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...