Jump to content

Πανελλήνια διήμερη συνάντηση COLT//CLUB στον Βόλο 26-27/05


Recommended Posts

Η πανελλήνια συνάντηση του COLT//CLUB για το 2007 θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στις 26 και 27 Μαϊου.

 

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στο parking του Πανθεσσαλικού σταδίου.

 

Για τους βόρειους:

Καθως θα ερχεστε με το καλο απο Βελεστινο και θα συνεχισετε για Βολο,θα διασχισετε ολη την βιομηχανικη περιοχη,μολις φτασετε στην αντιπροσωπεια της χιουνται και την περασετε θα παρετε την εξοδο δεξια νομιζω λεει για πορταρια η πανθεσσαλικο σταδιο,ανεβαινουμε την γεφυρα και συνεχιζουμε,φτανουμε σε φαναρια ,στον περιφερειακο και συνεχιζουμε ευθεια στα 500 μετρα μετα το φαναρι εχει μια εξοδο ανηφορικη για σταδιο,στριβουμε δεξια και φτασαμε στο παρκινγκ του σταδιου.

 

Για τους νοτιους:

καθως ερχεστε απο λαμια θα παρετε εξοδο για μικροθηβες,

περναμε τις μικροθηβες και παμε για αλμυρο,μετα τον αλμυρο (δεν θα μπειτε στο χωριο περναμε απο εξω) συνεχιζετε για Ν.Αγχιαλο και αφου την περασετε θα δειτε τον Βολο στο πιατο........!!!!μετα φτανουμε Αλυκες στην οδο Αθηνων παντα,αφου μπειτε στην πολη μετα τις αλυκες θα περασετε 3 φαναρια στη σειρα ευθεια(δεν στριβουμε πουθενα) στο τριτο φαναρι θα στριψετε αριστερα και θα μπειτε στην οδο λαρισης,θα περασετε δυο φαναρια

και εκει οπου η οδος λαρισης γινεται ανηφορικη θα παρετε εξοδο για πανθεσσαλικο σταδιο ΠΡΙΝ τη γεφυρα,δεξια.θα ανεβειτε στον περιφερειακο ετσι,και στο φαναρι που θα βρειτε θα συνεχισετε ευθεια,στα 500 μετρα εξοδος για σταδιο,λιγο ανηφορικη εξοδος και στριβουμε δεξια.φτασαμε στο παρκινγκ του σταδιου.

 

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=39.3194...5&t=h&z=12&om=1

 

Ο δρόμος 30 (Αθηνών) είναι αυτός που θα πάρουνε οι νότιοι.

Ο 6 (Λαρίσης) είναι αυτός που θα πάρουνε οι βόρειοι.

 

http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&om=1&l...1,0.080338&z=14

 

Εδώ από πιο κοντά. Πάνω δεξιά είναι το Πανθεσσαλικό.

 

Σε περίπτωση που θα είστε πολλά αυτοκίνητα, θα χωριστείτε σε group των 5-6 αυτοκινήτων με κάποιον υπεύθυνο για οδηγό που θα έχει επικοινωνία με τους υπόλοιπους "αρχηγούς" των group.

 

Oι από Αθήνα θα συναντηθούμε στα πρώτα διόδια Αφιδνών στις 0800 το πρωί. Στις 0830 θα φεύγουμε. ""Οποιος αργήσει θα έρθει μόνος του αφού συνεννοηθούμε τηλεφωνικά.

 

Οι εκ Θεσσαλονίκης θα συναντηθούμε στις 08:15 στο πρώτο parking της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών (μετά την έξοδο απο την εξωτερική περιφεριακή). Στις 08:45 ξεκινάμε. Όποιος αργήσει θα έρθει μόνος του αφού συννενοηθούμε τηλεφωνικά.

 

Όσοι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο, θα έχουν στη διάθεσή τους κάποιο χρόνο -αν θέλουν- για να αφήσουν τα πράγματά τους στα δωμάτια.

 

Το πρόγραμμα για το μεσημέρι του Σαββάτου θα έχει φαγητό (13:30) σε ταβερνάκι και μετά καφεδάκι για χαλαρό μπλά μπλά.

Όσοι θα μείνουν το βράδυ, θα κανονίσουμε και άλλη εξόρμηση!!!

 

[hr:d8fb511869]

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

:arrow: 1). Με την αφορμή της εκδρομής η εταιρία MOTORDROME προσφέρει στο Colt//club.gr ....

 

1 Σετ φρυδάκια & .....

1 Σετ σπόιλερ """"λασπωτήρες""""

 

:arrow: 2). Η εταιρεία DNA High Performance Filters κατασκευάζει βελτιωτικά φίλτρα και φιλτροχοανες για μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, στην Ελλάδα και τα εξάγει σε 28 χώρες.

 

Για το Colt CZT/CZ3/CZC κατασκευάζει ένα καταπληκτικό φίλτρο και μας προσφέρει 2 φίλτρα δωρεάν.

 

Πληροφορίες για το φίλτρο μπορείτε να βρείτε στο link :

 

http://www.dnafilters.com/newsdetails.asp?newsid=99

 

Τα παραπάνω προϊόντα θα κληρωθούν κατα την διάρκεια του φαγητού.

Μετά απο την κλήρωση, τυχεροί ήταν οι Coltaras που πήρε τα φρυδάκια και ο Makis38 ένα σετ λασπωτήρες.

Επίσης, και οι δύο πήραν απο ένα φίλτρο DNA.

 

[hr:d8fb511869]

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ COLT CLUB

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Την Παρασκευή πήγα στον Βόλο για να κάνω μια βολιδοσκόπηση το ξενοδοχείο, τις ταβέρνες, τα καφέ και την περιοχή γενικότερα.

Το ξενοδοχείο είναι καθαρό και έχει ζεστό νερό, για ένα βράδυ είναι έτσι κι αλλιώς........

Το πρωινό είναι λίγο φτωχό αλλα το περιβάλλον αρκετά ζεστό, νόμιζα οτι ήμουν μουσαφίρης σε φιλικό σπίτι και όχι σε ξενοδοχείο!

 

Με πολύ χαλαρή οδήγηση απο Θεσσαλονίκη για Βόλο έκανα περίπου 2 μιση ώρες με ανώτατη ταχύτητα τα 120 χλμ. (όριο)! Για αρκετή ώρα μάλιστα πήγαινα με 100 και 110, αφου η κοπέλα μου με ρωτούσε "Γιάννη, καλά είσαι;;;"

Λοιπόν, οι εκ των Αθηνών, η έξοδος που θα πάρετε για να βγείτε στον κεντρικό που θα σας βγάλει στο Πανθεσσαλικό είναι μετά το ταμπελάκι που λέει "310 χλμ".

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε αυτό το δρόμο το όριο είναι τα 80 χλμ και έχει πάντα μπλόκο.

Να σέβεστε πάντα τα όρια ταχύτητας και μην ξεχνιέστε γιατί ο σερίφης είναι εκεί και μας περιμένει!!!

 

Εγώ θα σας περιμένω σε ένα άνοιγμα που έχει ο δρόμος για να σας παραλάβω και να πάμε στο στάδιο, εκτός και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου......!!!!!!!

 

Για τους Βόρειους, το ραντεβού είναι στις 08:15, στο πρώτο parking πάνω στην Εθνική οδό (εκεί που βρεθήκαμε για να πάμε στο Αιγίνιο).

08:45 ξεκινάμε. Όποιος αργήσει θα μας προλάβει στο δρόμο!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ!!!

Τα τηλέφωνα είναι γνωστά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.

 

Θα τα πούμε εκεί, καλό ταξίδι σε όλα τα παιδία. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Για σας παιδια τι εγινε πως τον ειδατε τον Βολο σας αρεσε θελω εντυπωσεις ακουσα οτι θα ερχοταν και το evo club τι εγινε ηρθαν

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν........να δώ απο πού θα αρχίσω.......έχουμε και λέμε.......

 

Αργήσαμε στο ραντεβού όλοι μας για διάφορους λόγους. Τα παιδιά απο την Αθήνα είχαν να περάσουν τα έργα στο Μαλιακό και να ξεμπλέξουν απο τη κίνηση που είχε στα Καμμένα Βούρλα λόγω της πανελλαδικής συνάντησης των μοτοσυλεκτών, πολλές μηχανές λέμε...........

Εμείς αργήσαμε γιατί μπήκαμε στην Λάρισα να πάρουμε τον Geo_x και μετά κολλήσαμε έξω απο ένα ζαχαροπλαστείο και τρώγαμε γλυκά και παγωτά...!!!

 

Μόλις φτάσαμε στο στάδιο, περίπου στις 12:40, μας περίμεναν μερικά coltάκια απο τον Βόλο και μετά απο 5 λεπτά ήρθαν και οι των Αθηνών με κόρνες και αλλαλαγμούς :lol: !!!

 

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και το μπλα μπλα έδινε και έπαιρνε, στύσαμε τα αυτοκίνητα για φωτογράφηση (φωτό λίαν συντόμως απο τους παπαράτσι του club).

 

Ξεκινήσαμε για Νέα Ιωνία (Liouuuuuu :lol: :lol: :lol: ) οπου κάτσαμε στο μαγαζί που έκλεισα για φαγητό.

Εγώ επειδή έκατσα στο ίδιο τραπέζι με τον toutouni δεν μπορώ να σας πώ εντυπώσεις......... ήμασταν συνέχεια στα "μαχαίρια" για το ποιός θα φάη το κοκορέτσι!!! :lol: :lol: :lol:

 

Μετά ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο οπου στο δρόμο μαζέψαμε και τον KOSTA GREEDY που ήρθε με το τέρας των 640 αλόγων και ξύπνησε όλο τον Βόλο!!!!!!!! και ακόμα ένα παλικάρι.

 

Φτάνωντας στο ξενοδοχείο, εμείς ανεβήκαμε στα δωμάτια για να αφήσουμε τα πράγματα και να πάμε για καφέ, ενώ τα παιδιά απο το EVO πήγαν στο διπλανό τσιπουράδικο για να φάνε (αυτό κρατήστε το, είναι συμαντικό για την συνέχεια), η ώρα ήταν περίπου 15:00.

Αφού πήγαμε σε παραλιακό μαγαζί και ήπιαμε το καφεδάκι μας, γυρίσαμε στο ξενοδοχεία για ανασυγκρότηση και ετοιμασία για το βράδυ.

Αφού μαζευτήκαμε στις 22:00 για να βγούμε για φαί και ποτό, περνάμε απο το τσιπουράδικο που ήταν τα παιδιά απο το EVO CLUB (μαζευόντουσαν σιγά σιγά και έπιναν απο το μεσημέρι) τους λέμε να έρθουν μαζί μας και μου λέει ο KOSTAS "Πού να πάμε ρε συ, όλοι κομμάτια είναι, απο το μεσημέρι πίνουνε......." :shock:

 

Φεύγουμε και πάμε στο λιμάνι του Βόλου, καθόμαστε οι περισσότεροι σε μια πιτσαρία για να φάμε. Γίνεται ένα τρελό φαγοπότι εκεί (λεπτομέρειες απο τους υπόλοιπους) και πάμε για ποτάκι.

 

Πάει το Σάββατο και έρχεται η Κυριακή.

Ξυπνάμε, πάμε για καφέ στο λιμάνι μαζί με τα παιδιά απο το EVO CLUB και μετά χωριστήκαμε για να φύγουμε ο καθένας για την πόλη του.

 

Μερικοί απο εμάς, περάσαμε μια βόλτα απο την Λάρισα και ανάψαμε ένα κεράκι στον τάφο του Χρήστου, που έφυγε τόσο γρήγορα απο κοντά μας.

 

Γνώρισα πολλά παιδιά απο κοντά και χάρηκα ιδιαίτερα για τις κοπέλες του club μας που είναι όλες τους έξω καρδιά, να σας χαιρόμαστε!!! :wink:

Ο γιατρός που ήρθε για ημερίσια και έκατσε μέχρι την Κυριακή, την βίδα που πάτησε την Κυριακή και ανοίξανε ολόκληρο βουλκανιζατέρ για να του το φτιάξουν, (οι Βολιώτες σε αυτόν να πηγαίνετε), η μανία για φωτογράφηση που είχε η JOHAN*, το χαμογελαστό πρόσωπο της Λίζας (είχε και πονόδοντο), την ʼννα με τον κόκκινο "μπαμπά" της, την Λυδία που δεν κατάφερε να πιεί ένα καφέ της προκοπής, τον thanasara, τον jimaco (και πάλι ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση), τον dim14 (αν και δεν μπορέσαμε να τα πούμε), τον Infonaut (Χάρη, ροχάλιζα πολύ;;; :lol: ), τον Γερόλυκο με το czR του, τον COLTARAS! και όλα τα παιδιά που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή γιατί είμαι κομμάτια.

 

Ελπίζω να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και να μη ξεχάσω να πω πως ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ POWER RANGER!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οι φίλοι με φωνάζουν ban......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ολα ήταν πολύ ωραία αν εξαιρεσουμε κάποια που δεν είναι της παρούσης.Ειδικα τα παιδια απο Βορεια ηταν απαιχτα.Ευχαριστουμε για την παρεα...οσων μας τιμησαν βεβαια!!!

Link to comment
Share on other sites

Περάσαμε πολύ σούπερ.Το ευχαριστήθηκα.Μπορεί να ήταν μόνο μια μέρα στην ουσία και να ταλαιπωρηθήκαμε απ το ταξίδι πήγαινε έλα αλλά ήταν ολα τα λεφτά.

Ας προσπαθήσω να περιγράψω λίγο τα πράγματα με φωτογραφίες.Δεν έβγαλα και πολλές αλλά οτι μπορούμε θα κάνουμε :D

Eδω φωτό απ τη συγκέντρωση των αθηναίων στα πρώτα διόδια.Παρεπιπτόντως απ τις λίγες φορές που δεν άργησα και δεν ήμουν ο τελευταίος στο ραντεβού

 

50145239qy4.th.jpg

 

Πάμε παρακάτω.Φωτό απ τη συνάντηση στο πανθεσσαλικό.Ολα τα κολτάκια στη φόρα

 

92408996tl4.th.jpg

 

Επειδή στις υπόλοιπες φωτό φαίνονται πολλά δε τις βάζω προσωρινά.Θα επανέλθω :twisted: .

Ο χασάν ας πούμε είναι καταζητούμενος ο πύραυλος το ίδιο για υπερβολική κατανάλωση κρέατος στις ταβέρνες :D Οπότε δε βάζω εκτός και αν δεν υπάρχει πρόβλημα απο κανέναν.Τότε θα τα βγάλω όλα στη φόρα :twisted:

 

Επίσης να πω εδω ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που οργανώσανε το όλο σκηνικό και εύχομαι να περνάμε πάντα τόσο καλά και ακόμα καλύτερα.

Και για να μη ξεχάσω η πιτσαρία που φάγαμε το σαββάτο το βράδυ ήταν τούμπανο :lol: Πολύ σημαντικός λόγος να ξαναεπισκεφτούμε το βόλο :D

Και κλείνοντας να πω και ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με ανεχτήκανε και στον χασάν που με φιλοξένησε στο δωμάτιο του.Και ευτυχώς που κοιμάμαι πολύ βαριά και δεν ακούω τίποτα :D

Link to comment
Share on other sites

Αν ήξερα πως γίνονται ευχαρίστως να το έκανα.

Τις εκανα resize παντως σε 1200 απο 3000+ που ήταν ωστε αν τη θέλει κανείς να την σώσει και να είναι σε καλή ποιότητα.Σόρρυ δε ξέρω πως γίνεται thumbnail.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πολύ ευχαρίστως

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ας πω και γω λίγα πράγματα...

Το μέρος υπέροχο...

Το φαί υπέροχο...

Η κούραση...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ(40 ώρες άυπνος!!)

Τα παιδιά του EVO CLUB....Ολοι τους πολύ καλά παιδιά!!!

Οσο για τα καινούργια παιδιά που γνώρισα ήταν όλοι τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!

Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον!!

Το βράδυ θα ποστάρω και μερικές φωτό(χεχε τρέμε Xasan) για να πάρετε μία γεύση από το πως περάσαμε!!!

Προσπάθησα να ποστάρω τώρα αλλά αργούσε πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Οποτε περασατε καλα και κατι αλο ρε παιδια ηξερα οτι ολο το club ηταν τρελο αλλα οχι και ετσι μεχρι και διαγονισμος βρομιας βρομιας πηγε να γινει.Το παλικαρι που πηγε στο power car δεν ηρθε γιατι δεν ειδα πουθενα το coltακι του παντος σας ευχαριστουμε που αφισατε την υπογραφη σας (λαστιχια) στο Πανθεσαλικο ηθελα να να μπω και εγω ρε γαμοτο για βολτα σε αυτον με το κοκινο czT αλλα δεν προλαβα ελπιζω να ξανα ερθετε μην μεινω με την ελπιδα αααα και για οσους με ειδαν εγω ειμουν οποιο μικρος και ειμουν με τον αδερφο μου τον Γιωργο ο Xasan με χαιρετησε κιολας

Link to comment
Share on other sites

Ναμαι και εγώωωω!! χαχα :lol: Λοιπόν παιδιά περάσαμε καταπληκτικά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα γουόκι τόκι; Τον θόρυβο των Evo; ακόμα στα αυτιά μου ηχούν οι εξατμίσεις τους :shock: χαχα Τα φαγοπότι στην πιτσαρία, τα γέλια στο ξενοδοχείο, τα φιλικά ανοιγματάκια, το αναψυκτήριο χαχα που μας έπιασε λιγάκι τον κ@@@ο χαχα, τον BAN κοινός power ranger χαχα πραγματικά φοβερός τύπος είσαι (σε είχα πάρει λίγο από φόβο, αλλά εντελώς άδικα, :) χαχα)!!.

 

Όλα τα νέα παιδιά που γνώρισα ήταν καταπληκτικά και οι Βολιώτες και οι Λαρισαίοι και βεβαίως βεβαίως οι Θεσσαλονικείς ρε παίδες γιατί να μένουμε τόσο μακριά κλαψ

 

Κορυφαία στιγμή η πρώτη συνάντηση στο γήπεδο και το στήσιμο των τουτού μας και πάνω που ετοιμαζόμασταν για φώτο, ρεεεεεεεεεεεεε κατεβείτε κάτω εκεί απαγορεύεται :shock: έλεοςςςςςς.

 

Στιγμή από την ανάβαση των Αθηναίων

dsc00110fm1.th.jpg

 

Μέρος της τρελοπαρέας μας

dsc00117pt3.th.jpg

 

Η είσοδος στο ξενοδοχείο

dsc00131wa4.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ελισσαβετ εσυ ποια ησουν εγω ημουν με τον αδερφο μου και το colt του ηταν ενα απο τα πολα κοκινα το προτελευταιο αυτο που ηταν λιγο τρακαρισμενο πισω δεξια ξεχοριζε αφου ηταν το μονο τρακαρισμενο και του ελεγα του βλακα να παει να το φτιαξει αλλα αυτος που με ακουει και ποτε

Link to comment
Share on other sites

Όταν διαβάσετε τις παρακάτω ατάκες θα καταλάβετε ΠΩΣ περάσαμε στο Βόλο....

 

1) Έξω από τον Αλμυρό, με οδηγό τον Liou, 2ο αμάξι εγώ, και ακολουθούν οι υπόλοιποι με σειρά που δεν γνωρίζω.... Από απέναντι έρχεται τρακτέρ!....

- Liou: ΤΟΥΜΠΑΝΟ το τρακτέρ

- User: Απ το στόμα μου το πήρες γμτ

- Stragal: Να το ξαναβάλω????

 

2) Δεν παίρνω Τ για να μην πεθάνω!

 

3) Διαλογος επιστημόνων:

- Πω πω, δες αυτή την καφετέρια, έχει θέα όλο τον κόλπο!

- Γυναικολόγος το χει?

 

4) Σοβαρός δικηγόρος είπε: Έφιπποι ιππείς σε μονήλατα μόνιππα....

 

5) Τον δουλεύεις τον ασύρματο?

 

6) ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!

 

7) Επιστήμονας είπε: Μ έπιασε μια πούντα! Έχει υγρασία εδώ που βλέπεις τον κόλπο απ το μαγαζί του γυναικολόγου!

 

8) Το αρνι το φάγαμε πέτσεεεες

 

9) Η κλασική κίνηση την οποία κάνουμε για να χαρακτηρίσουμε κάποιον μλκ, χρησιμοποιήθηκε από επιστήμονα και με τα 2 χέρια για να αποδώσει την κίνηση των κυλίνδρων ενός κινητήρα V8!

 

10) Χειροβομβίδααααααααααα (Xasan)

 

11) Ρε παιδιά μήπως το παρακάνουμε με τα walkie talkie? Δεν είναι msn.!!!! (red_colt)

 

12) Το παλαμάρι δεν έχει ώρα.....

 

13) - Εγώ τον ασύρματο τον βάζω στα πόδια μου

- Λογικό...έχεις χώρο εκεί

 

14) Διάλογος κατά την επιστροφή (στα walkie talkie)

- Chris: ΗS γριά κότα έχει το ζουμί

- Stragal: ʼσε τις υγρασίες μην πουντιάσεις

- Red_colt: Σε πειράζει η υγρασία?

 

15) ΤΟΥΜΠΑΝΟ η γριά στην κατηφόρα!

 

16) Τερατοτουμπανοβαλίτσα

 

17) Που μαζεύονται τα ΤΟΥΜΠΑΝΑ εδώ για κόντρες?

 

18) Πήγαμε και 2....1.....0.....

 

19) Κυριακή πρωί, όπως πηγαίναμε για καφέ προς το λιμάνι, μας πιάνει φανάρι. Κάνουμε διπλές σειρές και λέμε ότι θα φύγουμε γρήγορα για να περάσουμε όλοι..... Μπροστά ο power ranger, o Billakos, red_colt, κοινώς οι μπαμπάδες κι οι μαμάδες.... ξεκινάμε κομμάτια, σπινιάρίσματα κτλ....και ξαφνικά ακούμε στους ασυρμάτους.....ΑΤΙΜΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ!!!!!......γνωστή φωνή (stragal) ο οποίος βρίσκεται σε ένα βουλκανιζατέρ εκεί δίπλα και μας έχει δει να φεύγουμε στο φανάρι φέτεεεεες! Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτόν τον άνθρωπο τελικά!

 

20) Σοβαρός δικηγόρος είπε: Θα καταθέσω στεφάνι ΤΟΥΜΠΑΝΟ στο μνημείο των καμμένων βούρλων γιατί είμαι λάτρης των ξανθιών

 

21) Σχολιάζοντας τις κάμερες στο Μαλιακό:

Red_colt: Να γυρίσω να χαμογελάσω?

Stragal: Δεν είναι φώτο για το YouToBe αυτές

Chris: Είναι για τα δικαστήρια

 

22) Stragal: Προσκυνήστε την KAOIL στα δεξιά μας

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ: Γιατί?

Liou: Σβήνει λαμπάκια! Κι αυτή και η DRACOIL!

 

23) Ως συνθηματικό για τα μπλόκα είχαμε βάλει το ΣΑΡΑΚΑΚΗΣΜετά από 4-5 ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ λοιπόν.......

- red_colt: Πολλά υποκαταστήματα έχει ο Σαρακάκης τελικά

 

24) Μετά από σχόλιο δικό μου ότι το πίσω μέρος του colt μου ψαρεύει στις στροφές....

- stragal: Ήταν μια φάλαγγα που την οδηγούσαν ένας γιατρός, ένας δικηγόρος και ένα παιχνιδιάρικο πισινό

 

25) Ψαρέματος συνέχεια....Έπιασα 1 τσιπούρα, 1 μουρμούρα κι 1 κέφαλο, τα θέλει κανείς?

 

26) Σταματημένοι το Σάββατο.....περιμένουμε τα EVO....και ξαφνικά ακούγεται στον ασύρματο....

- Chris: Ένα 207GT! Να το κάνω????

 

27) Κυριακή πρωί...μετά την αναχώρηση των EVO από το ξενοδοχείο

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ: Πω!Πω! ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........................

 

28) Κατά την επιστροφή...... κολλάω λίγο στον user σοβαρό δικηγόρο......φώτα αναμένα.....ασύρματος......και.....

- red_colt: Ανδρέα?

-stragal: έλα μου.....

- red_colt: Βλέπεις κάτι φώτα να γεμίζουν τους καθρέφτες σου?

- stragal: Δεν τα βλέπω....είναι ψηλά οι καθρέφτες μου

 

Δεν θα κάνω λοιπόν κανένα σχόλιο για το πως περάσαμε.... Θα πω μόνο ότι χάρηκα που γνώρισα και τα καρντάσια (με τον Billako παραλίγο να βγούμε και συγγενείς)....

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον power ranger/ban και την Ziyi_Zhang που τρέξανε για να περάσουμε εμείς καλά!

 

:lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

καλήσπερα παιδες. εδω αποστολης απο τρικαλα για οσους με θυμουνται.

η αλιως το cz3 που εφυγε μετα τον καφε του σαββατου.

εκεινο το ωραιο παλικαρι χα χα χα !

πρωτη μου συναντηση και περασα τελεια παιδες οποιος δεν ηρθε ΕΧΑΣΕ!!

αντε περιμενω την επομενη συναντηση!! τρελα τρελα!!

Link to comment
Share on other sites

Το ότι καλά περάσαμε , δεν επαρκεί για να περιγράψει το πόσο..

Σ αυτό συμβάλλουν οι φωτογραφίες και ο γενικότερος ενθουσιασμός

που διακρίνει τα γραφόμενα όλων..

Συμπληρώνω τον αγώνα δρόμου που κάναμε με τον chris για να σας φτάσουμε ,

 

το ότι αρκετοί μαγαζάτορες δεν είχαν ξαναδεί ασύρματο

 

( όταν ετοιμαζόμαστε να φύγουμε , ήμασταν έξω από ένα τυροπιτάδικο , πάω να πάρω καφέ για το ταξίδι κ πάω και τουαλέτα έχοντας τον ασύρματο μαζί..στην τουαλέτα κάποιος από έξω άρχισε να μιλάει και ακούστηκε στον ασύρματο . Βγαίνοντας , με ρωτάει έντρομη η σερβιτόρα τι ακούστηκε στην τουαλέτα . Της λέω τπτ μωρέ , τα λεγα με το καζανάκι λίγο..Έτσι έμεινε : :shock: , όταν μετά είδε τον ασύρματο και τα αμάξια έξω , με ρωτάει : ταξιτζήδες είστε? Της λέω όχι , δεν το φέρνει σε κίτρινο ο Σ :p :p ) ,

 

το ότι ο Βόλος πρέπει να ναι η πρωπατορική πόλη στις ιπποδυνάμεις

 

( περάσαμε την αυτοκινητιστική ορολογία βελτιώσεων , πέραν του φαγητού , και σε .....άμαξες , ω ναι , θέλαμε , όντες σε στιγμές έμπνευσης με το γιατρό , να τουρμπίσουμε το άλογο στην άμαξα , αποφασίστηκε να μπεί καρόροδα ακτινωτή 35 ιντσών με ειδική ...καρόβιδα , να τοποθετηθεί ...νεφτομπούκαλο και στουποθήκη δίπλα στον αμαξά ,ο οποίος θα κάθεται πλέον σε αναδιπλούμενο recarro , με μακρύ κοντάρι για τοποθετούμε στουπί με νέφτι στον κ@λο του αλόγου . Το όποιο δε turbo lag εμφανιστεί μέχρι να μπεί βαθειά το στουπί , θα διορθωθεί από το πολύ έντονο overboost που θα σημειώσει τ άλογο όταν μπεί το στουπί βαθειά. Όσο δε για τη διάρκεια του overboost , δεν θα διαρκέσει μερικά μόνο δευτερόλεπτα ως συνήθως , αλλά μάλλον θα το χει τ άλογο για μια ζωή !!! Μάλιστα δε οι κόφτες που θα πιάνει δεν θα λέγονται κόφτες , αλλά νέφτεεεεεεεεεεεςςς !!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

το ότι με τον γιατρό πλοηγό και με την ανοχή των υπολοίπων , θα μας θυμούνται για πολύ ένα corolla και κάτι τζιπούρες :lol: :wink: που θέλανε παιχνιδάκια ..

 

την παραγγελία μας στην πιτσαρία ( τουμπανογκαρσόνα , φέρε 3 πίτσες τούμπανα Φ 100...πόντους και 1 απλή και μια κοκα κολα τούμπανο ) καθώς και την έλλειψη θερμοστάτη ralliart στην μακαρονάδα φούρνου του Geo_x , μιλάμε σηκώσαμε κ εμείς θερμοκρασίες απ την κάψα ... :)

 

Επίσης , την φοβερή διαδρομή με τα στενά στροφιλίκια που οδηγούσε στον ξενώνα μας και την απογοήτευσή μας από την άτιμη την βίδα...δεν πειράζει , την επόμενη φορά..

 

Και βέβαια συνδυάσαμε την εκδρομούλα μας με έρευνα ( όπως συνηθίζουμε τελευταία με τον chris :lol: :lol: :lol: ) σε τομείς βελτίωσης...Για να φτιάξουμε το λάστιχο του γιατρού , βάλαμε ν ανοίξει κυριακάτικα βουλκανιζατέρ , και μια που είδαμε αναρτήσεις και ζαντολάστιχα τον βάλαμε ν ανοίξει κ την έκθεση με τις τουμπανοβελτιώσεις του κ κατεβάσαμε καταλόγους κυριακάτικα...οπότε αργήσαμε λίγο να πάμε για καφεδάκι με τους υπόλοιπους..

 

Τέλος , αν και όλα ήταν υπέροχα , σημειώνω την λύπη μου που δεν δοκίμασα KAOIL ...πρέπει να πήγαινε πέτσες με δαύτη :lol: :lol: :lol:

 

Να μαστε καλά να τα καννιβαλίσουμε και να τα κάνουμε καννιβαλοτούμπανα ... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον τα πραγματα εξελιχθηκαν οντως πολυ καλα σαυτην την συναντηση καθως ολοι ημασταν με ενα μονιμο χαμογελο απο το πρωι του Σαββατου μεχρι το βραδυ της Κυριακης!Το μερος πανεμορφο, το φαι μουφα,ο καιρος απιστευτος κ μια καλοπροαιρετη τρελα που κουβαλουσαμε ολοι πανω μας,οποτε δεν θα μπορουσε να μην περασουμε τελεια!Τα παιδια με τα evo μες στην τρελη χαρα,ο θορυβος απο τις σκαστρες κ τις εξατμισεις μας γυρνουσαν ολα τα κεφαλια οποτε καταλαβαινετε οτι εγινε αισθητη η παρουσια μας στο Βολο!Μακαρι ολες οι επομενες συναντησεις να εχουν αυτη την ενεργεια κ ζωντανια που ειχε αυτη κ ακομα περισσοτερες συμμετοχες!

Link to comment
Share on other sites

ωραια ηταν αλλα για λιγο!!!!!!!!!!

δεν προλαβατε να δειτε και πολλα

απο Βολο,ουτε και τσιπουρα δεν πηγατε.οι evo ομως τα τσουξαν για τα καλα.

:wink: :wink:

αλλη φορα καλυτερα.

:) :) :) :) :)

 

ζαλισα και τον χασαν,γλωσσα δεν εβαλα μεσα.

:lol: :lol: :lol: :lol:

 

ανεβαστε και αλλες φωτο και βιντεο βρε παιδια.αντε να δουμε!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια δεν ξερω για σας παντος εγω περασα πολυ καλα με τον Γιατρο θα μου μεινει αξεχαστη η βολτα στο Πηλιο.Επρεπε να ησασταν απο μια πλευρα για να βλεπατε πως εμπαινε στις στροφες.

Υ.Γ προσωχει στις βιδες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...