Jump to content

Συνάντηση την Τετάρτη 6 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2006


Recommended Posts

την τετάρτη 6 δεκεμβρίου 2006 από τις 19:00 και μετά τα μέλη του

coltclub.gr θα βρίσκονται στη πίστα του καρτόδρομου για κους κους,

καφεδάκι και γυροβολιές...

 

η είσοδος στην πίστα είναι προαιρετική αλλά η παρουσία σας υποχρεωτική

 

περισσότερες πληροφορίες για την συνάντηση της τετάρτης μπορείτε να δείτε εδώ:

http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php...er=asc&start=60

 

 

σας περιμένουμε την τετάρτη 6 αλλά και την κυριακή 10 δεκεμβρίου

στο ίδιο μέρος που είναι ο 4ος και τελευταίος αγώνας του 2006 για τον

θεσμό του gtcc (κάποιοι θα είναι πολύ ψηλά στην τελικά βαθμολογία

του πρωταθλήματος αν και με ένα αγώνα λιγότερο...)

 

περισσότερες πληροφορίες για την συνάντηση-αγώνα της κυριακής μπορείτε

να δείτε εδώ: http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1869

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Τη παρακάτω ενημέρωση για το καρτοδρόμιο τη βρήκα και την αντέγραψα αυτούσια όπως την είχε δημοσιεύσει ο Toutouni σε άλλη θεματική ενότητα.

 

το kartodromio βρίσκεται στις αφίδνες (κιούρκα) δίπλα από τα διόδια

για να έρθεις από αθήνα ακολουθείς την εθνική για χαλκίδα και στην έξοδο

του αγίου στεφάνου βγαίνεις δεξιά και αμέσως αριστερά στο φανάρι που

θα συναντήσεις ακολουθόντας τον παράδρομο της εθνικής

 

 

δες κι εδώ

http://img400.imageshack.us/my.php?image=trackday103zp.jpg

http://img426.imageshack.us/my.php?image=trackday206ow.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μολις ειδα το βιντεο που τραβηξα στο καρτοδρομιο την τεταρτη 6/12/2006. ειναι πολυ καλο και θα το βγαλω σε cd και οσοι ενδιαφερεστε να το δειτε θα συνενοηθειτε με τους mods. Για να παρετε μια μικρη γευση του τι εγινε διακρινονται ο Gigi με τον toutouni και καποια αλλα παιδια να κεντανε στην πιστα καθως και ο Durin σε ρολο αλυταρχη. Η συνεχεια επι την οθονης.... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Εγω δυστηχώς δέν είχα τον εξοπλισμό για να βιντεοσκοπίσω..όσο για τα άλλα θα σημφωνήσω με τον Dareio...αλλα ακόμα δέν κατάλαβα.....Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ CZ3, που το έλιωσε στην πίστα ποιός ήταν??? :shock:

Link to comment
Share on other sites

Ήταν πολύ ωραία χθες με συνολικά 20 συμετέχοντες. Εγώ με το που κατέφθασα μου λέει ο Gigi: "Θα μπεις;"..........."Όχι" του απαντάω........."Έλα εδώ τότε........".........και ανέλαβα χρέη οργάνωσης, καταγραφής των αγωνιζομένων και τον έλεγχο του πότε μπαίνει - βγαίνει το κάθε αυτοκίνητο από την πίστα. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος, είχε πολύ γέλιο και δεν κουράστηκα καθόλου 2 ώρες. Ο κόσμος πολύς και το κλίμα....γιορτινό!!!! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα μέλη που βλέπω καιρό στο forum αλλά δεν είχαμε την τύχη να γνωριστούμε από κοντά όπως ο Dareios, platanianos, pasoglas.

 

Τα clue της βραδιάς:

 

1. Ο xasan (φρεσκότατο μέλος) πρώτη φορά μέσα στην πίστα, την όργωνε με το κόκκινο CZ3 του, έκανε τουλάχιστον 2-3 τετακέ, και το χαμόγελο του ακόμη δεν πρέπει να έχει φύγει από τα χείλη του.

2. Ο Dareios που βιντεοσκοπούσε όλη την εκδήλωση!

3. Ένα γαλάζιο vtec (φίλος του toutouni νομίζω) που ξυπνούσε και νεκρούς με το δαιμονισμένο ήχο του.

4. Ο Piravlos που δεν θα έμπαινε αλλά επειδή κατά λάθος του έβαλα ένα αυτοκόλητο, τελικά μπήκε!

5. Ο Gigi που κλασσικά τον χαζεύαμε όλοι.

6. Ο toutouni που είχε ένα παραπονεμένο ύφος στο τέλος μονολογόντας "δεν το ευχαριστήθηκα....."....

7. Ο antonis28 που μου έλεγε "μην μου έχεις πίσω κάποιον γρήγορο γιατί δεν έχω ξαναμπεί πίστα και θα πηγαίνω αργά....."........και μετά από λίγο σκύλιαζε στην πίστα.

8. Ο Kostadas που πήγαινε φέτες.......

9. Ο und3r που - το απίστευτο - ήταν εκεί!!! και αφού μπήκε μέσα στην πίστα ξέχασε να βγει.......

10. O dim14 που με το έβγαινε, τσουυπ, ερχόταν πάλι για να ξαναμπεί!

11.H κομπρεσοράτη Alfa με τον καταπληκτικό ήχο.

 

Tα Colt-άκια που γύριζαν μέσα στην πίστα χθες ήταν των εξής μελών:

 

1.toutouni

2.Kostadas

3.dim14

4.valantisr

5.γιάννης_colt

6.xasan

7.Piravlos

8.platanianos

9.Axolotl

10.Gigi

11.Takaros

12.Gianman

13.Und3r

14.Digilef

15.Antonis28

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραια περασαμε εχθες...Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που ετρεξαν αλλα και σε αυτους που δεν ετρεξαν και συντονιζαν απ εξω..το κλιμα ηταν πολυ ευχαριστο. Αλλα παιδια μπηκαν για χρονο και αλλα για χαβαλε..Εγω προσωπικα καρτοδρομο μπηκα πρωτη φορα, για χαβαλε πιο πολυ αλλα οπου μπορουσα πιεζα και λιγο..δεν με βοηθουσαν και τα λαστιχα καθ οτι "πολιτικα" και τα ειχα και αγχος γιατι ειναι και καινουρια..το ιδιο και ο Γιαννης-GIANMAN ο οποιος με του που βγηκα μετα τους πρωτους 4 γυρους και του εδειξα που χανε φυγει κατι κομματακια κατευθειαν ετρεξε να δει τα δικα του,επρεπε να δειτε την εκφραση του..Τελικα Απ οτι φιανεται για κανα 6μηνο κρατανε ακομα(Yoko S-drve)..Θελω να ευχαριστω τον υπταμενο Χρηστο-toutouni για την πτηση (Καλα εκει στη Κ2 τα χρειαστηκα λιγο ετσι στις 2 ροδες που ειμασταν..) αλλα και τον digilef για τις πολιτιμες συμβουλες του σαν συνοδηγο μου αλλα και για τον αερα με το μηχανημα του στα λαστιχα και τελος και για την ωραια βολτα που με πηγε ..μπραβο digi πολυ στρωτη οδηγηση..MΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια ανεξαιρετως.Αντε να ανεβασει και κανενας κανενα βιντεο καμια φωτογραφια..

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα ολα ηταν τελεια χθες το βραδυ.Οι συμμετοχες ηταν πολυ καλες και το θεαμα απλετο, παντα με πολυ γελιο.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Durin και στα υπολοιπα παιδια που ανελαβαν την ροη του event,αλλα και στα μελη των evofighters και του ΠΑΠΡΑ για το βροντερο τους παρων.Συγχαρητηρια και σε ολους οσους παρευρεθηκαν παρολο το κρυο και τις γιορτες,αλλα κυριως συγχαρητηρια σε οσους τολμησαν να μπουν μεσα στην πιστα και να λυσσαξουν :twisted: .

Τετοιες εκδηλωσεις δειχνουν το φοβερο κλιμα που επικρατει στο club και φερνει τα μελη και τους φιλους αυτου ακομη πιο κοντα.

Σε προσωπικο επιπεδο τωρα,χθες βγηκαν πολυτιμα συμπερασματα για το στησιμο του CZT χωρις MASC.Παρολο που ενιωθα οτι γυρναγα σε χαμηλα 0.58,οποιος και αν με μετρησε, εδειξε πανω απο 0.59 :cry: .Την Κυριακη παντως θα μπω χωρις MASC με τις χθεσινες ρυθμισεις,και οτι γινει... :lol:

 

[highlight=red:7d6da9b184]ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ[/highlight:7d6da9b184]

Link to comment
Share on other sites

Ο Piravlos μολις μυρισε καμενο λαστιχο σεληνιαστηκε και κοκκινησαν τα ματια του!!!!! Οσο για το κατα λαθος αυτοκολητο ΤΡΑΒΑΤΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΚΙΑΛΛΟ ΚΙΑΛΛΟ ΚΙΑΛΛΟ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ

ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ AGAIN AGAIN AGAIN

Το απόλαυσα , σαν παρθενικη επαφή, όλα τα παιδιά τα ευχαριστώ για τις φιλικες συμβουλες και το καλό filling που μου δημιουργήσανε για να μπω (είχα κ λιγο τρακ μην φερουμε τούμπες!!!!).Οργανωμένο και ενημερωμένο το CLUB απλα΄.........

 

ΜΠΡΑΒΟ

Link to comment
Share on other sites

Ένα μπράβο στα παιδιά για την χθεσινή διοργάνωση που μας δώσανε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε, να γνωριστούμε και να συνομιλήσουμε με καινούργια μέλη!

Επίσης μπράβο και στα παιδιά που με υπομονή μες στο κρύο (6 βαθμούς) συντόνιζαν τη κυκλοφορία στη πίστα!!

Θα μπορούσα να πω ότι όλοι οι οδηγοί στη πίστα οδήγησαν με σχετικά γρήγορους ρυθμούς με κεφαλή το Gigi και το πυραυλάμαξο του και λέω πυραυλάμαξο γιατί ήταν ευχάριστη η στιγμή Gigi και piravlos να οδηγούν και να συνοδηγούν ο ένας στο αμάξι του άλλου , μπράβο παιδιά!!!

Προσωπικά , προσπάθησα να απορροφήσω το μέγιστο από τη πίστα και το αμάξι , δε κρύβω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από το στήσιμο (Μαρακάκη) όσο και απ τα Parada όπου δείξανε τα δόντια τους μέσα στη πίστα . Δημητράκη-dim14 το ότι δεν σε ενδιαφέρανε τα λάστιχα σου γιατί θα τα αλλάξεις, δε σημαίνει ότι πρέπει να ξυλώσεις και τη πίστα. Πόσες φορές μπήκες μέσα βρε??? Μήπως είδε κανείς το Χάρη-piravlo ?? Έμαθα ότι digilef και durin αφήσανε τη σημαία και του πετάγανε πέτρες για να βγει έξω.

Τέλος πιστεύω ότι επιβάλλονται Ζαντολάστιχα για να μπορέσουμε να πούμε ότι θα ευχαριστηθούμε και ότι θα κάνουμε μια πρόοδο μέσα στη πίστα!

 

ΥΓ Elisavet καλό μου κορίτσι! Δε πήρα χαμπάρι που ήτανε αυτά τα αμάξια . Μόνο ο Gigi ήτανε πίσω μου και φαντάζομαι χαριστικά δε πέρασε από πάνω. Δε σου κρύβω ότι τρελαίνομαι για προκλήσεις (με κάνουνε καλύτερο) θα χαρώ να το πετύχω στο δρόμο την ώρα που πάμε για Μπριζολίδιααυτό το evolution

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για ολα!!!Οι παραπανω με εχουν καλυψει πληρως και δεν θα γραψω τα ιδια.Το μονο που εχω να αναφερω ειναι οτι στην αρχη δεν ηθελα να μπω με τιποτα στην πιστα και οχι γιατι λυπομουν τα λαστιχα αλλα γιατι ΦΟΒΟΜΟΥΝ & ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ :oops: :oops: :oops: συναμα διοτι οταν ειδα πως πηγαιναν οι υπολοιποι ειχα φρικαρει και ελεγα οτι με τιποτα δεν μπορω να ακολουθησω.Μετα απο μεγαλη αποφαση και αλλαγη πανας-βρακακι πηρα το θαρρος για να μπω.Ενα τεραστιο ευχαριστω στον Gigi που μου εκανε την τιμη ενω ηταν δυο αυτοκινητα πισω μου στην εκκινηση για να μπει στην πιστα εβγαλε το αμαξι του στα pits και ηρθε συνοδηγος μου για να μου δειξει πολλαααααα.... πραγματα!!! Αφου ψιλοξεθαρεψα λιγο τα ανοιξα αρκετα για τις δυνατοτητες μου. Πιστευω οτι σχετικα για πρωτη φορα τα πηγα αρκετα καλα εαν και εκανα πολλα λαθη που μετα την διαδρομη σαν συνοδηγος στο αμαξι του Νικηφορου τα ειδα καλυτερα. Οσο για τα λαστιχα εγινα ψιλοχαλια μετα την !!!ΤΡΙΤΗ!!! φορα που μπηκα μεσα στην πιστα. Τωρα οσο εχει σχεση για τον εορταζομενο Νικο (Rossifumi) που εκανε το λαθος και μπηκε συνοδηγος μου χαρας το κουραγιο σου φιλε μου...

Τελος ο Toutouni αλλα και ο Gigi που μπηκα σαν συνοδηγος το πηγαιναν σφαιρα.Σε αλλο επιπεδο μακραν.

Παρατηρησα ομως οτι σε μερικα κομματια το MASC εμπαινε και ψιλογονατιζε το αμαξι αλλα το Πυραυλαμαξο δεν μασαγε και εξακοντιζοτανε σαν δεμονισμενο μπροστα (...εαν δεν πενεψουμε το αμαξι μας θα πεσει να μας πλακωσει!!!).

Αντε να το ξανακανουμε και με ακομα περισσοτερες συμμετοχες!

 

Υ.Γ. Αγαπητη Ελισσαβετ μπορεις να μου πεις πως ο Λατρευμενος μου φιλος Gianman μπορεσε να ξεκολλησει απο το χαλακι του Σαρακακη και βρηκε τον δρομο να ερθει??? Εαν τυχον δεν ξερεις εγω ο Rossifumi αλλα και ο Sinn3r τον περιμεναμε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 15ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.Μας ειπε και καλα οτι ειχε κινηση :roll: :roll: :roll: .

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παρόλο που δεν μπήκα στην πίστα πέρασα γαμώ. Γέλιο αλλά και πολύ κρύο. Ολα τα καλά παιδιά ήταν εκεί αλλά και νέα πρόσωπα που χάρηκα που τα γνώρισα. Rossifumi, η Ducati σου ανέσταινε και νεκρούς με τον ήχο της. :D

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για ολα!!!Οι παραπανω με εχουν καλυψει πληρως και δεν θα γραψω τα ιδια.Το μονο που εχω να αναφερω ειναι οτι στην αρχη δεν ηθελα να μπω με τιποτα στην πιστα και οχι γιατι λυπομουν τα λαστιχα αλλα γιατι ΦΟΒΟΜΟΥΝ & ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ :oops: :oops: :oops: συναμα διοτι οταν ειδα πως πηγαιναν οι υπολοιποι ειχα φρικαρει και ελεγα οτι με τιποτα δεν μπορω να ακολουθησω.Μετα απο μεγαλη αποφαση και αλλαγη πανας-βρακακι πηρα το θαρρος για να μπω.Ενα τεραστιο ευχαριστω στον Gigi που μου εκανε την τιμη ενω ηταν δυο αυτοκινητα πισω μου στην εκκινηση για να μπει στην πιστα εβγαλε το αμαξι του στα pits και ηρθε συνοδηγος μου για να μου δειξει πολλαααααα.... πραγματα!!! Αφου ψιλοξεθαρεψα λιγο τα ανοιξα αρκετα για τις δυνατοτητες μου. Πιστευω οτι σχετικα για πρωτη φορα τα πηγα αρκετα καλα εαν και εκανα πολλα λαθη που μετα την διαδρομη σαν συνοδηγος στο αμαξι του Νικηφορου τα ειδα καλυτερα. Οσο για τα λαστιχα εγινα ψιλοχαλια μετα την !!!ΤΡΙΤΗ!!! φορα που μπηκα μεσα στην πιστα. Τωρα οσο εχει σχεση για τον εορταζομενο Νικο (Rossifumi) που εκανε το λαθος και μπηκε συνοδηγος μου χαρας το κουραγιο σου φιλε μου...

Τελος ο Toutouni αλλα και ο Gigi που μπηκα σαν συνοδηγος το πηγαιναν σφαιρα.Σε αλλο επιπεδο μακραν.

Παρατηρησα ομως οτι σε μερικα κομματια το MASC εμπαινε και ψιλογονατιζε το αμαξι αλλα το Πυραυλαμαξο δεν μασαγε και εξακοντιζοτανε σαν δεμονισμενο μπροστα (...εαν δεν πενεψουμε το αμαξι μας θα πεσει να μας πλακωσει!!!).

Αντε να το ξανακανουμε και με ακομα περισσοτερες συμμετοχες!

 

Υ.Γ. Αγαπητη Ελισσαβετ μπορεις να μου πεις πως ο Λατρευμενος μου φιλος Gianman μπορεσε να ξεκολλησει απο το χαλακι του Σαρακακη και βρηκε τον δρομο να ερθει??? Εαν τυχον δεν ξερεις εγω ο Rossifumi αλλα και ο Sinn3r τον περιμεναμε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 15ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.Μας ειπε και καλα οτι ειχε κινηση :roll: :roll: :roll: .

ΑΓΑΠΗΤΈ EΠIΔH TO HΞEPA ΦΡΟΝTIΣA NA ΠEPAΣΩ AΠO KEI Μ""ENAN KOYBA NEPO!
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα ηταν πολυ ωραια για ακομα μια φορα αν και εφυγα σχετικα νωρις! Πολυ μπλα μπλα, γελιο και πολλα coltakia να γυρνανε στην πιστα! Δυστηχως επειδη ηρθα καπακι απο τη δουλεια δεν εφερα το cztaki αλλα προλαβα και εκανα μια βολτα με τον Πυραυλο (αλλο που δεν ηθελε να μπει... 8) )και πηρα μια γευση πιστας...!

Thanx Liou αλλα μονο 2 φωτο πηρα ρε γ@μωτο :lol: :lol: :lol:

Μπραβο σε ολους και εις ανωτερα!!! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ρε Liou ησουν κ εσυ εχθες?? Ηθελα να σε γνωρίσω ρε γαμώτο!!!! Γνώρισα πολλα παιδιά εχθές ελπίζω να σας θυμάμαι μέχρι την επόμενη συναντηση!!(Ηταν κ σκοτάδι ρε γαμώτο)

 

Ρε mod. την επόμενη να βγάλουμε καρτελάκια με τα ονόματά μας!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

και πολλα coltakia να γυρνανε στην πιστα

 

Μονο Coltakia??? :( :( εδω φαινεται ο παραγκονισμος απ το coltclub Κυριοι σε ενα ατομο που εδεινε το παρον απ την πρωτη συναντηση και ας μην ειχε Colt τσττστστστστστσ....Ανθρωποι σου λεει μετα.. :p :p :P :D :D :lol:

Link to comment
Share on other sites

Πολλα συγχαρητηρια σε ολους που ηρθαν χθες και πιστευω οτι ολοι περασαμε υπεροχα. Πολλα μπραβο επισης και στα cz3 που δε φοβηθηκαν και πατησαν τη πιστα και ιδιως στο χασαν που πηγαινε κομματια και μας εξεπληξε ολους.. Εγω προσωπικα παω για καινουργια λαστιχα μιας και τα μπροστινα βγηκαν off μετα απο δυο απανωτες επισκεψεις στη πιστα! Εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τα πατηματα του cz3 και ειναι ευκαρια να προτεινω να οργανωσουμε ενα colt challenge με χρονομετρημενους γυρους και δυο κατηγοριες, μια για τα CZT και μια για τα cz3 για να εχει ενδιαφερον και για μας!!!

Link to comment
Share on other sites

και πολλα coltakia να γυρνανε στην πιστα

 

Μονο Coltakia??? :( :( εδω φαινεται ο παραγκονισμος απ το coltclub Κυριοι σε ενα ατομο που εδεινε το παρον απ την πρωτη συναντηση και ας μην ειχε Colt τσττστστστστστσ....Ανθρωποι σου λεει μετα.. :p :p :P :D :D :lol:

 

Sorry sinn3r...διορθωση """"...αναμεσα τους και ενα rallye που γυρναγε σφαιρα..."""" :wink:

Να τ"" αφησω???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!

Να πω και εγω με την σειρα μου ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που μπηκαν στην πιστα ή εφαγαν το κρυο εξω με πολυ σηζητηση και απιστευτη διαθεση ΟΛΟΙ!! Τα πειραγματα και τα απιστευτα εδιναν και επαιρναν και τιποτα δεν μας χαλασε την διαθεση. Χαρηκα που γνωρισα καινουργια ατομα με τα Coltakia τους.

Gigi πολυ γρηγορος toutouni οπως παντα και πολλοι αλλοι που δεν θυμαμαι διοτι ειχα το νου μου να μην αδικιθει κανεις με τους γυρους οση ωρα ειχα αυτον τον ρολο και μετα εκανα βολτες μηπως επανελθω σε κανονικη θερμοκρασια απο το κρυο... :roll:

Αυτα παθαινεις αν δεν μπορεις να μπεις να το λιωσεις (ατιμη KW δεν θα στρωσεις!!)

Δεν με πιεσατε αρκετα να μπω αν και μου περασε ΠΑΡΑ πολλες φορες απο το μυαλο... 8) 8)

NEXT TIME :twisted: :twisted:

 

ΥΓ:μην ξεχνιομαστε ραντεβου την Κυριακη για ομαδα υποστηριξης στο GTCC. :) :)

Link to comment
Share on other sites

[highlight=red:6907d69527]Και το Quiz της ημέρας.[/highlight:6907d69527]

 

Ποιο αξιότιμο μέλος μας μπήκε στην πίστα

νομίζοντας ότι οδηγεί ποδήλατο και πήγαινε

το CZT στις 2 ρόδες κάνοντας τον συνοδηγό

να χάσει αρκετά χρόνια απο την ζωή του??

Link to comment
Share on other sites

Κατι μου λεει πως ηταν ο Τoutouni γιατι ειδα τον συνοδηγο του οταν κατεβηκε να εχει μπλε και πρασινοκοκινους κοκους στο προσωπο του........... :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Κατι μου λεει πως ηταν ο Τoutouni γιατι ειδα τον συνοδηγο του οταν κατεβηκε να εχει μπλε και πρασινοκοκινους κοκους στο προσωπο του........... :lol: :lol: :lol:

και πού να έβλεπες και το μουσκεμένο κάθισμα που άφησα πίσω μου... ;Ρ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...