Jump to content

alfisti


Recommended Posts

γεια σασ boys...οπως καταλαβατε ειμαι ιταλοφιλος αλλα η αναγκη μετα την εξοδο μου με τον ερωτα μου(ασπρη 75 1.8 τουρμπο αμερικα) με αναγκασε να αλλαξω οχημα..με την τσεπη που διεθετα η cizeta ηταν η καλυτερη εριλογη που ειχα (αργησαν να βγαλουν το τουρμπακι πουντο)και το αγορασα.(κοκκινο).το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο ειδηκα στισ αρχες που εστρειβε κιολας..τωρα το εχω 4 μηνες εχω 7000 χλμ και απο τα μπροστινα λαστιχα λοιπουν κομματια.(τα f1 που φοραει αν τα τρεξετε σε επαρχιακο δρομο θα καταλαβετε οτι ειναι λιγο καλυτερα απο τα λαστιχα των λιμανιων ειδικα οταν ειναι κρυα.με 40 βαθμουσ και μεσημερι κατι κανουν..προσοχη στα λαστιχα ασε που η μιτσου τα εχει παρει στοκ...τα λαστιχα εχουν κοπει εδω και 2μιση χρονια).εγω το forum το εμαθα πριν απο μια εβδομαδα στο λυγουριο απο ενα μαυρο czt που ηταν παρκαρισμενο απεναντι απο την ταβερνα του λεωνιδα..(παντωσ το παλικαρι που το ειχε δεν ειχε φαει καθολου λαστιχο)....παιδια χαρηκα για την γνωρημια και η σελιδα εναι πολυ μπροστα.και μια παρακληση.ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΟΓΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...και παλυ χαρηκα boys..

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες man.Έχω εξοχικό στο Π.Χέλι , οπότε ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή κι απο κοντά. Ίσως κατέβω κανένα ΠΣΚ τον Αύγουστο. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ήμουνα στο Λυγουριό μετά από ένα μικρό touring στην Επίδαυρο. Μπροστά ήταν και ένα πολύ όμορφο και δυνατό λευκό Golf V GTI φίλου :D

Link to comment
Share on other sites

Φίλε alfisti,

 

Καλώς ήρθες στο club μας.

Και όπως θα δείς και από τις πολλές θεματικές ενότητες αυτού του forum, η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα κυριαρχούν σε όλες τις συζητήσεις.

 

Με το καλό...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...