Jump to content

mitsubas

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About mitsubas

  • Birthday August 31

Profile Information

  • Όνομα
    Αλέξανδρος
  • Φύλο
    Αρσενικό
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • C O L T 
    CZT
  • Κινητήρας
    1.5lt Turbo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mitsubas's Achievements

(1/9)

  1. αναζητω ψαλιδι δεξιο γνησιο σε καλη κατασταση μεταχειρισμενο!!ευχαριστω
  2. τα πιστονια ειναι απο colt czt 1.500 σε πολυ καλη κατασταση με 165.000χλ. και δινονται ολα μαζι 200E!
  3. Συμφωνώ ότι ο μάστορας δεν κάνει μαγικά προς θεού. αυτό με τη μάπα βενζίνη δεν το κατάλαβα αλλά θέλω να μου το εξηγήσεις φυσικά αν δεν σου κάνει κόπο.. είναι ιδανικό το μίγμα να σπάσει τον κινητήρα???Εάν ήταν μείγμα δεν θα ελιωνε ή τρυπουσε έμβολο?? από συντήρηση πολύ καλά μπορώ να πω εάν θέλει καθε 5.000πχ service εγώ το παω 4.500 πριν την ώρα του δηλαδή πάντα!!από όργανα έχω ένα μπαρόμετρο έναν αισθητήρα θερμοκρασίας νερου και ένα όργανο ακόμα που λέει η Air fuel λογικά wideband ειναι. το αμάξι όταν ήταν κρύο δεν έκανε τίποτα η έδειχνε ότι δεν είχε κάτι,οταν όμως ζεσταινόταν δεν σκουλαριζε σωστά και καμιά φορά μου έσβηνε κιόλας και όταν έπαιρνε μπρος καμιά φορά ειχε Safe Mode δεν με άφηνε να περάσω πάνω από 2.000 στροφές. πήγα σε κάτι άσχετους μου είπαν πολλαπλασιαστεί τον άλλαξα και τίποτα..μετά έσπασε έκανα κοψίματα ναι θεωρητικά αυτό που φαίνεται είναι οτι εγώ το έσπασα.. πάντα ζεσταίνω το αυτοκίνητό μου πριν ξεκινήσω,επίσης πριν το σβήσω μες στην πόλη το turbo timer δουλεύει 30 δευτερολεπτα και στο ταξίδι ένα λεπτό!! επίσης για τη φτερωτή του τούρμπο τι να κάνω να την αλλάξω πριν κάνω πρόγραμμα ή δεν αξίζει τον κόπο?
  4. Δημήτρη καλησπέρα,Θα με ενδιέφερε να μάθω τι άλλο μπορεί να έπαιξε ρόλο ώστε να σπάσει ένα μοτερ σαν αυτά..μαμά και το δικό μου 1,5 bar δούλευε. με ενδιαφέρει όμως αυτή μεγάλη συζήτηση.... και εγώ πιστεύω ότι Άξιζε τον κόπο για σφυρηλατο!! cp carrillo piston +0.05oversize crower μπιελες και τα αναλαμβάνει όλα ο Καραφουλίδης.. turbo δεν έχω σκοπό να αλλαξω,σκέφτομαι όμως να αλλάξω φτερωτή και θέλω τη γνώμη σου. Το πρόγραμμα θα είναι ecutec είναι εξουσιοδοτημένος ο Καραφουλίδης και όλες οι δοκιμές μου είπε θα γίνουν πάνω σε δυναμόμετρο.. Το θέμα είναι τι διάρκεια ζωής έχουν τα σφυρηλατα??πόσα χιλιόμετρα??
  5. Καλώς σας βρήκα λεβεντόπαιδο!! το ότι το (πειραγμένο) κάποια στιγμή θα φέρει ζημιά δεν το καταλαβαίνω..το ότι ήταν βιασμενο όμως και έσπασε σε μένα το καταλαβαίνω! όταν η μετατροπή είναι σωστή και πόσο μάλλον σε κάποιον που είναι εξειδικευμένος δεν βρίσκω λόγο να βάλει φθορα.(είμαι της γνώμης ότι το κάθε τι θέλει το δάσκαλό του)μαμά ήταν και πριν ...Τί ευχαρίστηση να βγάλω όταν δεν φουσκώνω 5ες?? είπα να μπω στη διαδικασία αφού το ανοίγω και τα σκάω να δώσω κάτι παραπάνω να το κάνω σφυρήλατο για να αντέξει ,να κερδίσω το κατιτίς παραπάνω χωρίς να χάνω την έννοια του βολτίσιου καθως το θέλω για καθημερινή χρήση..αυτά ήταν και τα λόγια μου στο μάστορα αντιλαμβάνομαι το σφυρήλατο λόγω κράμα μετάλλου θα μου κάνει οβαλ τον κύλινδρο κάποια στιγμή(πιστεύοντας μετά από πολύ καιρό)και θα θέλει rebuild αλλά για να σπάσει ξανά μου είπε ο μάστορας δεν υπάρχει περίπτωση καθότι δεν θα δουλεύει στις ίδιες πιέσεις.. μου δίνει και ένα χρόνο εγγύηση..Σαφώς όλα είναι σχετικά ....το χρήμα φυσικά και δεν ρέει..ιδρώνω πολύ να τα βγάλω αλλα δεν θα εκάνα και τσιγκουνιές προκειμένου να βγει σωστό πιστεύω χωρίς να είμαι απόλυτος πως παίζει μεγάλο ρόλο η συντήρηση και ποιος το βλέπει!!έχω ακούσει για σφυρήλατα να μην καίνε λάδι η να έχουν κάνει 150.000 χιλιόμετρα!παρόλα αυτά τα πράγματα έχουν έρθει και ήδη περιμένω να κλείσει το μοτέρ! το ερώτημά μου είναι.. πόσα χιλιόμετρα βγάζουν τα σφυρήλατα?και αν είναι να πονάνε γιατί τα κάνουν όλοι σφυρί?
  6. το Κεφαλάρι είναι πλήρως λειτουργικό 200 EURO
  7. παιδιά από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα ήταν ότι το αμάξι φούσκωνε στο 1,5 bar...Μίλησα με Kαραφουλιδη και μου λέει ότι αυτά φουσκώνουν 1,2 με 1,3bar..στράβωσε μπιέλα και για αυτό σου έσπασε αλλιώς δεν σπάνε αυτά λέει..Συνεπώς πάω για σφυρήλατο ..θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό
  8. Καλησπέρα παιδιά από τον αύγουστο του 2019 είμαι κάτοχος ενός colt czt 1.500 τουρμπο..το αμάξι φούσκωνε 1,5 bar πίεση και δυστυχώς το μωράκι μου έσπασε αφού πρώτα όμως με προειδοποίησε και δεν προλάβαμε να βρούμε τι είναι....το αμάξι ήταν ιδιοκτησία ενός παλιού σας μέλους πριν το πάρει ο επόμενος και μετά εγώ,πολλοί από σας Ίσως το γνωρίζετε το αμαξάκι..ήθελα πολύ νωρίτερα να έρθω στο club αλλά δεν έτυχε ,το ότι δεν έχω social media ίσως ήταν ένα πρόβλημα για να σας βρω..το αμάξι ήταν 2ο σταδιο 220 τροχό..αξίζει η μετατροπή σε 3ο στάδιο θέλω να το κάνω σφυρήλατο να βγει πιο δυνατό..όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά τα λεφτά για να κάνω πειράματα..Αυτά από μένα..Καλώς σας βρήκα και με το καλό να το φτιάξω και να ανταμώσουμε!
  9. Καλώς τονε κι ας άργησε,καλώς σε βρήκαμε!
  10. Καλώς ήρθες λεβέντη μου ο παλιός πάντα είναι αλλιώς..haha
  11. Από Θεσσαλονίκη Colt czt ανθρακί 2o 220 τροχό..σε λίγο και σφυρήλατος... δυστυχώς φάγαμε μπιελόσουπα..Καλώς σας βρήκα παιδιά!!
×
×
  • Create New...