Jump to content

Makis38

Executive Member
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Makis38

 1. Makis38

  Μαμά ελατήρια CZT

  https://www.car.gr/parts/view/29465934-amortiser-kai-elatiria Τα θες; Δεν παίρνεις όλο το πακέτο να φύγει. Είμαι εκτός Ελλάδας όμως, επιστροφή μέσα Νοεμβρίου.
 2. Όντως είναι πιο γρήγορα, αλλά ο Δημήτρης είναι φίλος από το '06 και είπα να μην του το χαλάσω...
 3. Ωραίο χειμωνιάτικο τοπίο. Μπήκατε και στα λουτρά; 'Ομορφα και τα Evo.
 4. Ωραίοι. Εύγε. Βρε Σάκη-τρελοκομείο, πήρες και τον μικρόν επάνω; Μπράβο!
 5. τότε είναι πολύ προχώ.......αλά Simpsons family wife...?
 6. Στη φώτο bar beris - borbos, ένα δέντρο φύτρωσε στο κεφάλι του Δημήτρη. Δέντρο είπα, έτσι; ? Πολλές και πολύ ωραίες φωτογραφίες....yala yolo.
 7. Παίδες, καμία φώτο θα δούμε εδώ μιας και δεν έχουμε fb; Ευχαριστώ.
 8. Σόρυ Δημήτρη αλλά επειδή ανέφερες "από την αρχή", έχουμε κάνει πανελλήνιες και τον Μάιο/Ιούνιο. Του 2006/2007/2008.
 9. Παρόλο που δεν είναι στο κατάλληλο θέμα να το συζητήσουμε, είχα μια κουβέντα τις προάλες με τον Σάκη και του έλεγα ότι τα τελευταία χρόνια έχουν "κολλήσει" οι πανελλήνιες Οκτώβριο/Νοέμβριο. Δεν γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως να τις πάμε κανά εξάμηνο μπρος πίσω;
 10. Δες το από κάτω, εξονυχιστικά. Επειδή είναι από Γερμανία....
 11. Πολύ ωραία Δημήτρη. Το οργανώσατε πολύ καλά και το έθεσες εξίσου καλά για τα μαγαζιά. Από τη θέση του παρατηρητή φαίνεται εύκολο, αλλά από την πλευρά του οργανωτή είναι αλλιώς. Περιμένουμε φωτογραφίες και 'μεις οι φουκαράδες που δεν έχουμε fb.
 12. Εμένα ίδιας εποχής γιατί έχει 4 αερόσακους μόνο;
 13. Πιείτε και κάνα καφέ βρε σεις αυτές τις μέρες. Από σήμερα μέχρι Πέμπτη βράδυ θα είμαι Αθήναι
 14. Βάλτε φώτο να ζηλέψω και να δω με τι πήγε ο Borbos
 15. Μπαγάσηδες, χαράδρα Βίκου, Μονοδένδρι και παραδοσιακή πίτα στο γνωστό στέκι στην μέση του χωριού, ζηλεύω. Να περάσετε καλά και μην κάνετε πατήματα στην ευθεία πριν την είσοδο στην πόλη, με όριο 70, καραδοκεί η τροχαία. Μπαγάσηδες!!
 16. Σάκη άσε τον πήχη και το επί κοντώ για την Στεφανίδη και στρώσου στη δουλειά. Προτίθεμαι να συμμετάσχω στις προετοιμασίες καθότι θα βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη από 15-25 Σεπτεμβρίου. Μετά λόγω ανελλιπών οικογενειακών υποχρεώσεων θα αναχωρήσω για άλλη πατρίδα. Κρίμα που δεν θα είμαι στη μάζωξη. Πρέπει να φτιαχτεί plan A και plan B για παν ενδεχόμενο. Έχω πολλές ιδέες για επισκέψεις, ξενοδοχεία κλπ. Ότι θελήσεις μέσω π.μ. Αλλά μερικά πράγματα ακόμη και εάν είναι νωρίς μπορούμε να τα πούμε, ειδικά για το δρόμο. Οσοι έρθουν από Ρίο-Αντίριο να είναι έτοιμοι για το χοντρό νταβατζιλίκι της χρέωσης της γέφυρας. Ειδάλλως το φέρυ. Για την Κορίνθου-Πατρών, την ξέρετε, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε. Ο δρόμος από Αντίριο μέχρι Γιάννενα, εκτός από την παράκαμψη Αγρινίου και Άρτας θέλει προσοχή. Μία λωρίδα για κάθε κατεύθυνση, πολλές στροφές, μέτρια πρόσφυση, πολλές κατοικημένες περιοχές. Επίσης 6-7 χιλιόμετρα πριν φτάσουμε Γιάννενα υπάρχει καλή ευθεία με όριο 70. Μην ξεχαστείτε γιατί η τροχαία καραδοκεί. Παρότι Γιαννιώτης έχω φάει 2 πρόστιμα. Αυτά..
 17. 1. brutal 2. panosralliart 3. adreas 4. czTeo 5. borbos 6. Makis38
 18. Ωραίοι, μπράβο, και του χρόνου....
 19. Όχι δεν είναι βλακεία, αλλά κατανοώ το ταλαιπωρημένο. Ένα μη ταλαιπωρημένο czt του ᾽06 δεν έχει καμμία σχέση με ένα π.χ καινούριο panda του ᾽15. Το διαπίστωσα την προηγούμενη εβδομάδα.
 20. Βορειοελλαδίτες, δεν κάνετε τίποτε....θα είμαι 7-10 Δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη....
 21. Εύγε...δεκάδες φωτός επιτέλους, άξιοι. Σάκη πολύ extreme look βρε παιδάκι μου, που να σε χαιρετήσω στο δρόμο.... Άντε να δούμε του χρόνου Γιάννενα που είπε και κάποιος, χαιρετισμούς από Curacao. Ξέχασα...polo??....απών;...
×