Jump to content

Mika

Member
  • Posts

    860
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mika

  1. Καλημέρα και ελπίζω όλοι να είστε καλά και ασφαλείς! Ανανεώνω το αρχικό post με ότι έμεινε, προς το παρόν διαθέσιμο. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον & την φιλοξενία.
  2. Θερμούς χαιρετισμούς σε όλη την ομάδα μετά απο καιρό. Exhaust -- Sold Original post Updated with new parts
  3. HKS EVC -- Sold Original post Updated with new parts
  4. Παρακάτω το link στο Car.gr για τα νο. 3 & 4 με φωτογραφίες για το ΚΙΤ εισαγωγής. Η Εξάτμιση είναι τυλιγμένη στην αποθήκη και πρέπει να πάρω απόφαση να την ξεπακετάρω.. https://www.car.gr/parts/view/21461953/
  5. Διευκρινήσεις για την εξάτμιση μετά από ερωτήσεις που δέχθηκα και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν του υπόλοιπους φίλους. Η τιμή για το ολοκληρωμένο σετ περιλαμβάνει και την τοποθέτηση. Σε υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, Όχι, τα 70μμ δεν είναι πρόβλημα – το αντίθετο. Ο καταλύτης της HJS είχε αγορά ~400,- / χωρίς πλακάκια κλπ Η εξάτμιση είναι ντυμένη με θερμομονωτική ταινία στο εμπρός τμήμα Όλο το σύνολο δεν έχει πάνω από 12.000χλμ (σε ρυθμό βόλτας 90%) και ο καταλύτης έχει πολύ λιγότερα χλμ Ευχαριστώ για το έως τώρα ενδιαφέρον!
  6. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Υπάρχουν τα εξής διαθέσιμα προς πώληση, - Σκάστρα EVO MR σε άψογη κατάσταση - Δοχείο Αναθυμιάσεων Carbing με φίλτρο έτοιμο για τοποθέτηση http://www.carbing.co.jp/international/products/tank/detail/2060152.shtml Τιμή : 160,- Φωτογραφίες θα βρείτε στο παρακάτω link https://www.car.gr/parts/view/36407265/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον!
  7. Να΄σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
  8. Καλησπέρα σε όλους, νεος στο φόρουμ με κόκκινο CZT...
×
×
  • Create New...